Paleo mozzarella, prosciutto en rucola wraps

Paleo ei wraps met vegan mozzarella, prosciutto en rucola

Wraps, lekker voor bij het avondeten, maar ook voor de lunch. Als je het Paleo dieet volgt, eet je (bijna) geen brood meer en dan moet je iets anders gaan verzinnen voor tussen de middag. Zelfgemaakte wraps zijn een goede vervanging.

Ei wraps

Paleo ei wraps met vegan mozzarella, prosciutto en rucola

Deze paleo ei wraps kun ‘s ochtends voordat je naar je werk gaat prima bereiden. Ze blijven wel een paar uur lekker. Natuurlijk zijn er gezondere opties voor de lunch, maar de smaak telt ook mee, toch?
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Gang Lunch
Porties 2 porties
calorieën 533 kcal

Ingrediënten
  

Voor de wraps:

  • 4 eieren
  • 4 plakken prosciutto
  • 125 gr vegan mozzarella
  • 2 handjes rucola
  • 6 cherrytomaten
  • zout en peper

Voor de pesto:

  • 2 handjes basilicum
  • 1 el pijnboompitten
  • 2 el olijfolie
  • 1 el grana panado
  • zout en peper

Instructies
 

  • Rooster de pijnboompitten voor de pesto.
  • Kluts de eieren met 2 el water, zout en peper.
  • Verwarm de koekenpan en laat het vet erin smelten.
  • Maak van het eimengsel twee omeletten in de koekenpan. Haal de omeletten van het vuur als deze gaar zijn.
  • Gebruik de staafmixer om de ingrediënten voor de groene pesto te mengen. Breng het op smaak met zout en peper.
  • Snijd de tomaatjes doormidden en scheur de mozzarella in kleine stukken.
  • Besmeer de omeletten met pesto en leg er Prosciutto ham, rucola, tomaten en mozzarella op.
  • Rol de wraps op en eet smakelijk!
Trefwoord Eieren, Mozzarella, Pesto, Wraps